Què és Fira ExpoNadó?

La fira de Bebès on la família és la gran protagonista

Sent, viu i emociona’t. ExpoNadó és la primera fira de bebès a l’aire lliure i gratuïta. Una experiència de tres dies on parelles, pares, mares i bebès de 0 a 4 anys es troben per passar un cap de setmana molt especial. ExpoNadó és il·lusió, música, fantasia, activitats, concerts, informació i productes a preus especials.

4.000m2 d’exposició, 400m2 de zona de jocs, tres escenaris, zona gastronòmica amb les millors foodtrucks del moment i moltes sorpreses. Tres dies plens d’experiències per viure en família.

Ens acompanyes?

3ª edició 8, 9 i 10 de Juny

 Vols assistir amb la teva marca? No dubtis, consulta’ns!

Contacta

Espais

ExpoNadó et regala tres dies plens d’experiències. Un entorn a l’aire lliure creat perquè els visitants visquin una experiència màgica envoltats de personatges de dibuixos animats, activitats i concerts en un lloc únic i gratuït.
null

ZONA DE JOCS

400 m2 d’activitats dividides per edats des dels 0 a 4 anys. Podràs trobar una carpa única a Catalunya d’activitats sensorials, una zona amb joguines de fusta, una zona de castells inflables i un escenari amb activitats durant tot el cap de setmana.

null

ZONA GASTRONÓMICA

Durant els horaris de menjar i sopar queda’t a ExpoNadó i gaudeix de les millors foodtrucks de Catalunya. A més en aquesta zona tindrem animacions amb personatges animats i música en directe pel divertiment de pares, mares, nens i nenes, joves i no tan joves!.

null

ZONA SOLIDARIA

Un dia màgic és millor si a més fem alguna bona acció pels quals ho necessiten. ExpoNadó cada any es compromet amb dues causes vinculades amb el món infantil. Transmetre els valors de solidaritat i empatia cap als altres als nostres fills és molt important.

null

WELCOME PACK

Tenim Welcome Pack. Vols aconseguir-ho? És fàcil. Només has d’entrar a la web (ara desactivat) i deixar les teves dades. Amb l’email que rebràs i el teu DNI pots anar a buscar-ho al stand d’informació de la fira. El mateix formulari és vàlid per participar en els sorteigs, és suficient amb emplenar-ho una vegada!

Últimes Notícies

Contacte

A fira de bebès , EXPONADÓ, estem a la teva disposició pel que necessitis. Tens dubtes? No et tallis!

Nombre (requerido)

Tu correo electrónico (requerido)

Asunto

Mensaje