Bebés Tarragona, un cap de setmana dedicat a l’embaràs, l’infància i les noves famílies

Feria de bebés Tarragona
ExpoNadó, la fira de nadons itinerant més important de Catalunya, visita Tarragona els dies 12, 13 i 14 d’Abril i ocuparà el recinte firal del Palau de Congressos de Tarragona, situat davant de  l’estació. Totes aquelles persones que es plantegen en un futur proper endinsar-se en l’aventura de ser pares, per aquells que ja ha començat el compte enrere i pels que recentment han entrat a formar part de l’emocionant club de mares i pares o tenen ja fills de fins a 4 anys, tenen una cita ineludible a Tarragona, ciutat que acull la primera edició d’Exponadó al Tarragonès.
 
L’horari d’obertura d’ExpoNadó Tarragona serà: Divendres 12 d’abril de 15 a 20h, dissabte 13 d’abril de 10 a 20h i diumenge 14 d’abril de 10 a 19h, sempre de forma ininterrompuda. Hi ha servei de restauració amb foodtrucks al llarg de tot el dia.
ExpoNadó Tarragona oferirà a tots els seus visitants la possibilitat de viure un cap de setmana únic, entretingut i emotiu en un marc incomparable com és Tarragona i concretament el recinte firal del Palau de Congressos. Al llarg de tot el cap de setmana s’oferiran un gran nombre de tallers, concerts, espectacles infantils, conferències i moltes altres activitats destinades al gaudi de tota la família. Cal destacar la presencia del reconegut ponent pediàtric Armando Bastida, que oferirà un parell de xerrades molt interessants sobre lactància i BLV. Dintre del cicle de xerrades també hi estarà present el Col.legi Oficial de farmacèutics de Tarragona.
ExpoNadó compta amb l’aval de marques de prestigi com Benvingut Nadó de Caprabo, Carioca, Vichy Catalán, Aneto, Assistència Sanitària, Haribo o Fisher-Price, entre d’altres i a dia d’avui podem dir que aquesta fira ja s’ha convertit en una de les fires de referencia dins del sector. De fet, les edicions de Juny a Vilanova i la Geltrú i de Novembre a Sabadell van rebre, en total, més de 60.000 visitants.
Per ExpoNadó Tarragona, hi ha confirmats mig centenar d’expositors i veient com la venda on-line d’entrades, es preveu un nombre important de visitants.
 
Welcome pack
Per aquesta edició d’ExpoNadó Tarragona, es regalarà als visitants una bossa de benvinguda amb productes de diferents marques com Haribo, Caprabo, Carioca, Vichy d’or, Uniaqua i moltes altres. Per aconseguir-la, els visitants només hauran d’anar a l’estand d’informació amb un ticket que li donaran a l’entrada i omplir un petit formulari.
 
Compra d’entrades i informació
Per conèixer al detall totes les activitats, descarregar-te el programa i comprar les entrades a preu d’anticipada amb descompte, consulta la web www.feriadebebes.es
ExpoNadó Tarragona feria de bebes Tarragona ExpoNadó Tarragona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *