Bebès Vilanova: ExpoNadó, torna a Vilanova i la Geltrú

fira Vilanova i la Geltrú

– La fira de bebès a l’aire lliure i gratuïta més important de Catalunya se celebra del 8 al 10 de juny.


– Els emplaçaments més emblemàtics de la capital de la comarca del Garraf (la plaça de les Neus, la plaça de la Vila i la rambla Principal) acullen la tercera edició del certamen.

Totes aquelles persones que es plantegen en un futur proper endinsar-se en l’aventura de   ser pares, pels qui ja ha començat el compte enrere, per tots aquells que recentment han  entrat a formar part del emocionant club de mares i pares o tenen ja fills de fins a 4 anys, tenen una cita ineludible a Vilanova i la Geltrú, ciutat que acull la tercera edició de Exponadó.

Els tres dies de fira estan compresos entre la tarda del divendres 8 fins a la nit del diumenge 10 de juny amb el següent horari d’obertura: divendres de 17h fins les 21h i dissabte i diumenge de 10 a 21h de forma ininterrompudament.  Al llarg de tot el cap de setmana s’oferiran un gran nombre d’espectacles, tallers, xerrades, actuacions infantils, concursos, sorteigs, concerts i moltes altres activitats destinades al gaudi de tota la família.

ExpoNadó és una fira a l’aire lliure i totalment gratuïta que ofereix a tots els seus visitants la possibilitat de viure un cap de setmana únic, entretingut i emotiu en un marc incomparable com és el cor de Vilanova i la Geltrú.

 

ExpoNadó compta amb l’aval de marques com Benvingut Nadó de Caprabo, Assistència Sanitària i Carioca. A dia d’avui, podem dir que aquesta fira ja s’ha convertit en una de les fires de referencia dins del sector. De fet, l’edició de l’any passat va rebre més de 40.000 visitants

Tres són els espais que ocupa aquest certamen, la rambla Principal, la plaça de la Vila i la plaça de les Neus, arribant en total a la xifra de 7.000 metres quadrats de fira, característica que la converteix en la més gran del seu sector de tot el país.

 

Disposició d’ExpoNadó a Vilanova i la Geltrú

ExpoNadó estarà dividida en tres focus principals:

La plaça de les Neus, on se situa la Zona d’Oci Infantil Ametller Origen, un espai de més de 400 metres quadrats amb castells inflables, espectacles, titelles, concerts infantils, conta contes, pintacares i tallers creatius de la mà de Carioca, on els nens i nenes podran realitzar maquetes que després es podran emportar a casa. Tot el material és gentilesa de la marca internacional. Aquesta zona comptarà amb la col·laboració del reconegut artista local, Lluís Amaré, que conjuntament amb el seu equip, impartiran els diferents tallers artístics i de pintura.

Els visitants també podran gaudir de l’exposició de figures de balls populars “La Carpa i el Porró” i una infinitat d’altres activitats per a la diversió de tota la familia.

A la rambla Principal hi haurà gairebé un centenar d’expositors, que oferiran als visitants les últimes tendències i novetats del mercat en productes i serveis pensats especialment per les futures i noves famílies i per a nadons. Tots aquests expositors realitzaran descomptes especialment importants.

Finalment, el tercer punt d’interès estarà ubicat a la plaça de la Vila, on trobarem la gran novetat d’aquesta edició d’ExpoNadó, “La Vila Màgica”, una zona on trobar productes molt delicats, fets a mà, de gran qualitat i bellesa, i uns altres de proximitat o ecològics.


En aquest mateix espai, “La Vila Màgica”, també s’habilitarà una zona de conferències per la qual passaran reconeguts ponents, com Armando Bastida, infermer pediàtric de prestigi i especialista a criar amb sentit comú, entre molts uns altres, un espai gastronòmic amb food trucks, obert de 10 a 23h, i un escenari on ballar i cantar al ritme de les actuacions infantils amb els personatges animats del moment.

Welcome pack

Per aquesta edició, ExpoNadó regalarà una bossa de benvinguda amb productes de diferents marques com per exemple: Aneto, Cheerz, Hariboo, Carioca o Assitència Sanitària entre moltes altres marques. Per aconseguir-la, els visitants només hauran d’anar a l’estand d’informació i omplir un formulari.

Per conèixer al detall totes les activitats, consulta la web www.feriadebebes.es

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *