Una experiencia de tres días al aire libre y gratuita

Sent, viu i emociona’t. ExpoNadó Vilanova és la primera fira de bebès a l’aire lliure i gratuïta. Una experiència de tres dies on parelles, embarassades, pares, mares i bebès de 0 a 4 anys es troben per passar un cap de setmana molt especial. ExpoNadó és il·lusió, música, fantasia, activitats, concerts, informació i productes a preus especials.

7.000m2 d’exposició, 500m2 de zona de jocs, dos escenaris, zona gastronòmica amb les millors foodtrucks del moment i moltes sorpreses. Tres dies plens d’experiències per viure en família.

Ens acompanyes?

Espacios

ExpoNadó Vilanova et regala tres dies plens d’experiències. Un entorn a l’aire lliure, al centre de la ciutat, creat perquè els visitants visquin una experiència màgica envoltats de personatges de dibuixos animats, activitats i concerts en un lloc únic i gratuït.

Per assistir a ExpoNadó és suficient amb venir durant els dies de fira a Vilanova i la Geltrú.

Zona de jocs Ametller Origen

500 m2 d’activitats dividides per edats des dels 0 a 4 anys. Podràs trobar la zona de creativitat de Carioca, una zona amb joguines de fusta, una zona de castells inflables i un escenari amb activitats durant tot el cap de setmana.

Zona gastronòmica

En la “Vila Màgica” situada en la Plaça de la Vila, trobaràs la zona gastronòmica. Durant els horaris de menjar i sopar queda’t i gaudeix de les millors foodtrucks de Catalunya. A més tindrem animacions amb personatges animats i música en directe pel divertiment de tots.

Ofertes i novetats

Compra tot el que necessitis durant l’embaràs o per al teu bebè als millors preus. Trobessis novetats i grans ofertes en puericultura, salut, joguines, moda.. tot això, combinat amb un marc incomparable com el centre Vilanova i la Geltrú.