ExpoNadó Vilanova

[themeum_title title=”Una experiencia de tres días al aire libre y gratuita” size=”36″ title_weight=”900″ color=”#4b6368″ title_margin=”0 0 60px 0″]

Sent, viu i emociona’t. ExpoNadó Vilanova és la primera fira de bebès a l’aire lliure i gratuïta. Una experiència de tres dies on parelles, embarassades, pares, mares i bebès de 0 a 4 anys es troben per passar un cap de setmana molt especial. ExpoNadó és il·lusió, música, fantasia, activitats, concerts, informació i productes a preus especials.

7.000m2 d’exposició, 500m2 de zona de jocs, dos escenaris, zona gastronòmica amb les millors foodtrucks del moment i moltes sorpreses. Tres dies plens d’experiències per viure en família.

Ens acompanyes?

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=w8U2BQmIXYc” align=”center”]
[themeum_title title=”Espacios ” size=”36″ title_weight=”900″ color=”#4b6368″ title_margin=”0 0 60px 0″]

ExpoNadó Vilanova et regala tres dies plens d’experiències. Un entorn a l’aire lliure, al centre de la ciutat, creat perquè els visitants visquin una experiència màgica envoltats de personatges de dibuixos animats, activitats i concerts en un lloc únic i gratuït.

Per assistir a ExpoNadó és suficient amb venir durant els dies de fira a Vilanova i la Geltrú.

[themeum_title title=”Zona de jocs Ametller Origen” size=”24″ color=”#34646b”]

500 m2 d’activitats dividides per edats des dels 0 a 4 anys. Podràs trobar la zona de creativitat de Carioca, una zona amb joguines de fusta, una zona de castells inflables i un escenari amb activitats durant tot el cap de setmana.

[themeum_title title=”Zona gastronòmica” size=”24″ color=”#34646b”]

En la “Vila Màgica” situada en la Plaça de la Vila, trobaràs la zona gastronòmica. Durant els horaris de menjar i sopar queda’t i gaudeix de les millors foodtrucks de Catalunya. A més tindrem animacions amb personatges animats i música en directe pel divertiment de tots.

[themeum_title title=”Ofertes i novetats” size=”24″ color=”#34646b”]

Compra tot el que necessitis durant l’embaràs o per al teu bebè als millors preus. Trobessis novetats i grans ofertes en puericultura, salut, joguines, moda.. tot això, combinat amb un marc incomparable com el centre Vilanova i la Geltrú.