Expositor

ExpoNadó és una visita obligada per a futurs i recents pares i mares que busquen aquells productes, novetats i informació que necessitaran des de l’embaràs fins als 4 anys del bebè.
És l’entorn ideal per presentar les seves novetats i vendre els seus productes.
Som el millor aparador per a la teva marca!

Razones

Per què exposar?

Hi ha moltes raons per les quals ExpoNadó ha de formar part de la teva estratègia de màrqueting.
Et donem els millors 10 motius de per què exposar:

Fes-te visible! En exposar guanyes visibilitat en el sector davant un visitant amb poder de prescripció i compra. Posiciona la teva marca al costat dels líders del sector.

Quant trigarien a passar 10.000 persones per el teu negoci?! Surt de la teva zona de confort i trasllada el teu aparador , novetats i botiga a milers de persones del teu públic objectiu. No esperar a que vinguin i exposar és la clau! 😋

Networking! Beneficia’t del networking continuat de la fira i amplia la teva xarxa de contactes comercials.Exposar durant un cap de setmana dóna per a molt i les fires…Uneixen per sempre!😊

Tenim espais per exposar de diferents grandàries i diferents modalitats, a més el nostre departament comercial s’encarrega d’oferir les millors opcions i diferents modalitats de pagament. Per preguntar…que no quedi!

Exposar per…Fidelitzar clients! Fidelitzar és més que retenir o mantenir. Un client satisfet atreu nous clients. I tots volem atreure nous clients…

Base de dades! Crea accions en fira per fer bases de dades de clients potencials i enviar-lis campanyes durant l’any. Els efectes d’exposar en fira, no duren només els dies de l’esdeveniment, sinó durant un llarg període de temps.

Exposar és important perquè està present la major part de la teva competència i si no et deixes veure…No existeixes! Posa’t la millor de les teves gales i.. avanci!

Estratègia de màrqueting! T’ajudem a desenvolupar la teva estratégia de Màrqueting abans, durant i després de la fira. Exposar en ExpoNadó és molt més, t’ajudem amb els teus dissenys, plv, amb els teus esdeveniments amb bloggers, amb el teu web.. Vendre? D’això sabem!

Podràs formar part de l’esdeveniment: realitzar activitats, ponències, participar en els sorteigs.. T’impliquem sempre! ExpoNadó és una gran família i volem que formis part!

Més del 90% dels expositors repeteixen! Els nostres expositors ens estimen (i nosaltres a ells), i això és un fet que ens encanta! Perquè després de moltes edicions ens han acompanyat des del principi. Exposar en ExpoNadó és una amistat per sempre❤

Modalidades

Tipus d’estands

Escull la mida que més et convingui per al teu tipus de negoci.

Disposem de stands de 3×2, 3×3 , 3×6 i 3×9. A partir de 12m2 podem fer la distribució que desitgis. A més si tens un stand de grans dimensions i disseny propi, de 12 m2 o superior també pots escollir espai lliure (sota prèvia acceptació de l’organització)

Característiques del sstand

 

 • Estand modular de color blanc
 • Il.luminació bàsica
 • Quadre elèctric i endoll
 • Moqueta de color turquesa
 • Retolació amb nom i nombre de estand

Servicios incluídos en la contratación del stand

 • Montaje y desmontaje
 • Wifi (en ExpoNadó Sabadell)
 • Servicios generales de luz, climatización y vigilancia
 • Servicio de limpieza básico
 • Un espacio en la revista de la feria con la descripción de la empresa.
 • Actividad en el programa de la feria (según condiciones de contratación)
 • Preséncia en el blog de ExpoNadó
 • Número de entradas gratuïtas para sortear y regalar entre seguidores y amigos del expositor.

Contacta per exposar

Si encara tens dubtes sobre exposar a ExpoNadó, escriu-nos. El nostre equip comercial et resoldrà els dubtes i et facilitarà les tarifes.

Su nombre (requerido)

Su e-mail (requerido)

Asunto

Su mensaje

 1. Responsable de los datos: ASSOCIACIO EXPOBEBE EVENTOS
 2. Finalidad de los datos: Envío de boletines de noticias, publicidad y ofertas.
 3. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en Soluciones Web On Line S.L (UE)
 4. Derechos: En cualquier momento puedes limitar, recuperar y borrar tu información.