UBICACIÓN

Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú és la capital de la comarca del Garraf, situada a mig camí entre les principals àrees metropolitanes (a 40 km de Barcelona i 45 de Tarragona), amb una extensió total de 33,5km2 i una població de 66.591 habitants, segons revisió del padró municipal de 2012. Vilanova i la Geltrú és una ciutat vestida de mar i muntanya, amb preciosos racons i diversitat d’oferta d’oci i activitats. El seu conjunt li ha fet especial enfront dels seus visitants, de fet ha rebut en 2015 el segell de Destinació de turísme familiar.

Visita Vilanova i la Geltrú.

vilanova i la geltrú

Cómo llegar

A 30 minutos de Barcelona y a 45 minutos de Tarragona, Vilanova i la Geltrú cuenta con excelentes comunicaciones por carretera, ferrocarril y mar, que se complementan con la proximidad del Aeropuerto Internacional del Prat (30 km) y Reus (60 km).

Amb cotxe:

Per l’autopista C-32 Túnels del Garraf (45 km.).

Per la carretera C-31 (Costes de Garraf)

Per l’autopista AP-7 adreça Tarragona fins a Vilafranca del Penedès (sortida 29) i seguint per la C-15 fins a Vilanova i la Geltrú (14 Km.)

Amb tren:

Cercanias Renfe des de les estacions de Clot-Aragó, Passeig de Gracia o Sants (totes a Barcelona ciutat), línia C2 Barcelona – Sants – Vilanova – Sant

Vicenç També en trens Regionals Renfe, des de l’Estació de França (Barcelona ciutat), amb destinació a Lleida i que tinguin parada a Vilanova i la Geltrú.

Amb cotxe:

Per l’autopista C-32 Túnels del Garraf (45 km.).

Per la carretera C-31 (Costes de Garraf)

Amb tren:

Tren Aeroport fins a estació del Prat, i fer transbord amb trens Cercanias Renfe línia C2 Barcelona – Sants – Vilanova – Sant Vicenç

 

Amb cotxe:

Per l’autopista AP-7 adreça Barcelona fins a Vilafranca del Penedès (sortida 29) i seguint per la C-15 fins a Vilanova i la Geltrú (14 Km.)

Per l’autopista Pau Casals C-32 des del Vendrell.

Per la carretera de la costa C-31

Amb tren:

RENFE Línia Ca 1 Tortosa – Tarragona – Vilanova i la Geltrú – Barcelona. (ATENCIÓ: No tots els trens tenen parada a Vilanova i la Geltrú).

RENFE Línia Ca 3 Riba-roja d’Ebre – Reus – Tarragona – Vilanova i la Geltrú – Barcelona. (ATENCIÓ: No tots els trens tenen parada a Vilanova i la Geltrú).

També es pot arribar des de Tarragona per la línia Ca 4, Lleida – La Plana Picamoixons – Tarragona – Vilanova i la Geltrú – Barcelona.

Amb cotxe:

Per l’autopista AP-2 fins al peatge del Vendrell, després seguir per l’AP-7 adreça Barcelona fins a Vilafranca del Penedés (sortida 29), i seguint per la C-15 fins a Vilanova i la Geltrú (14 Km.).

Amb tren:

Per la línia RENFE Ca 4, Lleida – La Plana Picamoixons – Tarragona – Vilanova i la Geltrú – Barcelona.

Per la línia RENFE Ca 4b, Lleida – Manresa – Barcelona. En arribar a Barcelona cal agafar un Cercanias Renfe fins a Vilanova i la Geltrú.

La fira es troba en la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú. La Rambla és una zona turística concorreguda i molt segura, on ja se celebren altres fires. EXPONADÓ començarà en la Plaça dels Neus i finalitzarà a peu de la carretera General passant per la coneguda Plaza de la Vila on es realitzaran concerts i altres activitats. En total 1200 metres lineals i 7.000 m2 de superfície a l’aire lliure.

feria de bebes barcelona