Creu Roja i Mans Unides reben els diners recaptats per Serveis Mèdics Penedès a la Zona Solidària d’ExpoNadó

Feria de bebés

En total van pedalar més de 500 visitants que van aconseguir 728 euros

Més de 500 visitants van pedalar el passat cap de setmana a la zona solidària d’ExpoNadó patrocinada per Serveis Mèdics Penedès. D’aquesta manera, s’ha aconseguit recaptar un total de 728 €, que aquesta empresa de salut penedesenca ha lliurat, a parts iguals, a les associacions sense ànim de lucre Mans Unides i Creu Roja.

ExpoNadó, la fira de bebès a l’aire lliure i gratuïta més gran de Catalunya, enguany ha estrenat una zona solidària sota el patrocini de Serveis Mèdic Penedès, empresa de salut amb centres mèdics a Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní de Noia, Vendrell i Gelida. SMP va decidir fer un pas endavant i aportar el capital necessari perquè Creu Roja i Mans Unides, poguessin tenir presència a la fira i donar a conèixer les diferents tasques que duent a terme.
IMG_4337
En aquesta Zona Solidària, SMP va crear una activitat amb tres bicicletes estàtiques per fomentar els valors de la solidaritat i sota l’etiqueta #Josocsolidari SMP es va comprometre a aportar 1 € per cada persona adulta que pedalés només dos minuts i 2 € si el que ho feia era un nen petit. Al final de la fira, 581 persones van pedalar per una bona causa, i 147 d’elles eren nenes o nens. L’acte de lliurament s’ha fet dijous 1 de Juny a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la presència de Josep Panyella, Director General de SMP i Mayra Adell, directora d’ExpoNadó, que han fet acte de lliurament dels respectius xecs solidaris per un valor total de 728 € a Mans Unides i Creu Roja. L’acte ha comptat amb la presència i el suport del regidor de Promoció Econòmica, Nova Governança i Comunicació, Juan Luís Ruiz; i de la regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *