fbpx

Al nostre Baby Market donem la benvinguda a MonCreacionS, com para nosaltres els seus productes són fabulosos, li hem demanat que es present i ens ensenyi un besllum de la seva creació, si voleu veure més.. haureu de venir a veure-la!
Escrit de Mònica:

Em dic Mònica i Monropa de bebe en feria de bebes Exponadó CreacionS és el meu projecte de creació de roba i complements per a nadons i nens de fins a 4 anys, la idea de crear la meva pròpia marca de roba de nen va sorgir en plena crisis, en un moment on buscar feina del meu sector era molt complicat i per poder tirar endavant vaig decidir actuar i dedicar tots els meus esforços a una cosa que m’apassiona, CREAR.

Amb els meus productes intento crear peces de roba còmodes i divertides pels més petits, sempre utilitzant teles de cotó 100% i cada vegada més intentant introduir el cotó orgànic.

El fet de ser roba feta 100% a mà, fa que la producció sigui limitada creant petites col·leccions que giren al voltant d’estampats divertits i vistosos combinats amb peces de tela de jersei per garantir la máxima comoditat de moviment dels petits.conjunt peto triangles i barret

Una gran aventura que tot just comença però amb ganes de què vagi endavant i pugui anar millorant.

pelele avions detall
**********

En nuestro Baby Market damos la bienvenida a MonCreacionS, como para nosotros sus productos son fabulosos, le hemos pedido que se presente y nos enseñe un atisbo de su creación, si queréis ver más.. tendréis que venir a verla!
Escrito de Mònica:

Me llamo Mònica y MonCreacionS es mi proyecto de creación de ropa y complementos para bebes y niños de hasta 4 años, la idea de crear mi propia marca de ropa infantil surgió en plena crisis, en un momento dónde buscar trabajo en mi sector se presentaba complicado y para poder salir adelante decidí actuar y dedicar todos mis esfuerzos a algo que me apasiona, CREAR.

Con mis productos intento crear piezas de ropa cómoda y divertida para los más pequeños, siempre utilizando tela 100% algodón y cada vez más intentando introducir más el algodón orgánico.

El hecho de ser ropa 100% hecha a mano, hace que la producción sea limitada, creando pequeñas colecciones que giran alrededor de estampados divertidos y vistosos, combinando los con piezas de tela de jersey para garantizar la máxima comodidad de movimiento para los pequeños.

Una gran aventura que justo ahora empieza pero con ganas de seguir mejorando y que con el tiempo crezca.

+info: http://moncreacions.blogspot.com.es/

**********